Inici

 

Fonda Marsal | © 2021

C/. Manyà, 3 - 08569 Rupit-Pruit | T. 93 852 20 86

 

Excursions

 

Excursions i llocs d'interès

 

Rupit és un lloc ideal per gaudir del seu entorn, fent excursions ja sigui en bicicleta, a peu o en cotxe.

Si no vols caminar gaire pots visitar l'ermita de santa Magdalena o bé el Dipost, una construcció que denota per semblar un castell i des d'on podràs gaudir d'unes magnífiques vistes del poble.

Si ets dels que els agrada caminar pots anar al salt de Sallent, l'ermita romànica de sant Joan de Fàbregues, el castelld e l'Envestida, les tombes dels Bassis, la Foradada, les Roques Encantades, Tavartet o el santuari de Cabrera amb unes grans vistes de tota la plana de Vic.

En molts d'aquests llocs pots arribar-hi també amb cotxe. Amb cotxe podràs visitar també el santuari de la Salut, el santuari del Far, el pantà de Sau, la zona volcànica de la Garrotxa, etc.

 

A uns 30 quilòmetres hi ha Olot i Vic, dues ciutats on podràs gaudir d'un gran nombre de museus, així com de diverses fires i festes que si celebren al llarg de l'any.

 

La zona del Collsacabra és també un lloc ideal per practicar senderisme, escalada i rutes amb bicicleta.

 

I si ets aventurer diverses empreses de la zona tenen activitats preparades per a tu: hípica, rutes en 4x4, tirolina, vols en globus, passejades amb burro català, passejades amb carró pel cor de la fageda d'en Jordà, etc.

 

Nosaltres mateixos o bé a l'oficina d'informació situada a l'entrada del poble, us podem informar de totes aquestes rutes per la zona.